Pamokų laikas

  • 8.00—8.45
  • 8.55—9.40
  • 9.50—10.35
  • 10.55—11.40
  • 11.55—12.40
  • 12.55—13.40
  • 13.50—14.35
  • Nuorodos

    Skaitiklis

    

    Tradicijos

    Palėpės teatro festivalis


    .

    Tradiciniu tapęs „Palėpės teatro“ festivalis kas antrus metus į gimnazijos aktų salę sukviečia gausų smalsių žiūrovų ir jaunųjų aktorių būrį. Kartu su pavasariu scenoje pražysta įvairiausių žanrų spektakliai, kurti ir (ar) režisuoti pačių gimnazistų. Festivalyje pasirodo kiekviena klasė, pradedant jauniausiais pirmokėliais ir baigiant vyriausiais – vienuoliktokais. Skaityti toliau...

    Kalėdinis mokyklos rūbas


    instal_iziebimas2014

    Viena iš gražiausių Ramygalos gimnazijos tradicijų – Kalėdinis mokyklos rūbas (kalėdinių instaliacijų konkursas). Kiekvieną žiemą jis vis kitoks: šiaudinis, languotas lyg šachmatų lenta ar žvaigždėmis išsiuvinėtas, nusivedantis į žiemos sodą, bet būtinai baltas, pilnas šviesos ir kalėdinių stebuklų ... Skaityti toliau...

    Gimnazijos jubiliejai


    dovana1918 m. lapkričio 2 d. laikoma oficialia Ramygalos „Saulės“ progimnazijos įkūrimo data. Todėl kas 10 metų lapkričio mėnesį į mokyklą sukviečiame gausų būrį svečių: buvusių mokyklos mokinių, mokytojų ir kitų labai nuoširdžių mūsų gimnazijos draugų. Tos šventės metu pasitikriname, kiek išaugome, ir lyg dėlionę iš prisiminimų, dainų ir posmų sudėliojame gimnazijos praeitį, dabartį ir ateitį.

    2018 m. jubiliejaus akimirkos

    Mokytojų diena


    mokytoju_diena

    Tai tradicinė šventė, kai visos gėlės, šypsenos, dėmesys priklauso mūsų gimnazijos mokytojams, kurie ne tik moko skaičiuoti ar rašyti, bet visų pirma ugdo asmenybę, žmogų, pilietį. 12-okų išradingumo dėka ši šventė kasmet sužėri naujomis spalvomis.

    Šimtadienis


    simtadienis_2019Kai iki brandos egzaminų lieka vos šimtas dienų, dvyliktokai švenčia šimtadienį – vieną svarbiausių ir įspūdingiausių savo švenčių gimnazijoje. Vienuoliktokai neriasi iš kailio, kad sugalvotų temą šiai šventei, surengtų įsimintiną renginį. Puikiai nusiteikę būsimieji abiturientai tą dieną būna ypač išradingi, kūrybingi.

    Dešimtokų diena


    desimtoku_dienaTą dieną mokykloje karaliauja gimnazijos II-okai (dešimtokai). Su nuotaikinga muzika juos ryte pasitinka I-okai (devintokai). Vyksta linksmos, netradicinės pamokos, po jų – baigiamasis šventės renginys aktų salėje, į kurį sukviečiami ne tik dešimtokai su auklėtojais, bet ir jų pirmosios mokytojos, kiti pedagogai.

    Šv. Valentino diena


    valentinas_2015Kiekvienais metais vasario 14-ją gimnazijos II-okai tampa tikrais „širdžių valdovais“. Jie mokyklą užlieja meilės spalva ir nuotaika. Mokyklos koridoriai ir klasės pražysta raudonai, nes ant jų nutupia nesuskaičiuojamas kiekis širdelių. Pertraukų metu skamba muzika, žaidžiami žaidimai, veikia Valentino dienos paštas.

    Kaziuko kermošius


    kaziuko_kermosiusKiekvieną pavasarį į Ramygalos gimnaziją atkeliauja Kaziukas, ir ne tuščiomis, o nešinas visu kermošiumi. Tokios mugės ir Vilnius pavydėtų... Skaniausių pyragų kvapo, smagių melodijų ir pirkėjų minios klegesio prisipildo mokyklos koridoriai. Už prekystalių gražiausius rankdarbius, medžio darbus ir kitokias grožybes siūlo pradinių klasių mokinukai.

    Netradicinio ugdymo diena „Geltona, žalia, raudona“


    geltona.zalia.raudonaŠi diena tradiciškai skiriama Lietuvos valstybingumo atkūrimo datoms paminėti. Su metais keitėsi dienos pavadinimas, pravedimo formos, bet esmė liko ta pati. Tą dieną su ypatinga šiluma skamba Lietuvos vardas gimnazistų lūpose.

    Nenorime gyventi šiukšlėse!


    nenorim_gyventi_siuksleseSu tokiu šūkiu kiekvieną pavasarį per netradicinio ugdymo dieną gimnazistai išeina į miestelį ir jo apylinkes. Ši netradicinio ugdymo diena įsilieja į kasmetinę visuotinę akciją „Darom“.

    Paskutinis skambutis


    paskutinis_skambutisVieną gražią pavasario dieną 12-okai su trenksmu primena apie save ne tik mokyklai, bet ir visam miesteliui. Pasitelkę pačias įvairiausias technikos priemones (pradedant motociklais, vilkikais, žemės ūkio technika ir baigiant greitosios pagalbos, gaisrinės automobiliais), atsiveža savo auklėtojus ir auklėtojas į paskutinę pamoką. 11-okai, nerdamiesi iš kailio ir kiekvienais metais vis išradingiau, juos visus taip pasitinka ir taip papuoštoje mokykloje, kad 12-kams belieka tik aiktelėti ir testamentu palikti dar daugiau nei buvo sumanę. Per metus mokykloje apsipratę pirmokai praveda 12-okams linksmą pamokėlę ir palydi į aktų salę. Nuaidi paskutinis skambutis.

    Abėcėlės šventė


    abeceles_sventeKaip sekėsi raideles ganyti, ko išmoko mokykloje per pirmuosius mokslo metus, mažiausieji gimnazijos mokinukai nuotaikingai parodo per tradicinę Abėcėlės šventę.

    Be „Ramygalos gimnazijos“ sutikimo, draudžiama šiame puslapyje paskelbtą informaciją bei nuotraukas ir / arba filmuotą medžiagą naudoti kitose svetainėse arba platinti kuriuo nors kitu pavidalu